Yaay! We hebben het prachtige merk Bufandy in ons assortiment opgenomen!

Bufandy heeft een onwijs mooie collectie sjaals en hoeden van prachtige kwaliteit!♥
Mocht je het merk nog niet kennen zullen wij het even introduceren voor je.

Bufandy haalt de Alpaca wol uit Peru. Hier leven de alpaca's in het Andesgebergte waar het erg warm kan zijn maar waar ze ook extreme winters kennen. De alpaca's hebben dé perfecte vacht voor deze weersomstandigheden. De vacht van een alpaca heeft een natuurlijk isolerende kern, dit maakt ze sjaal lekker warm maar ook super licht waardoor deze voor meerdere seizoenen te gebruiken is.

En een reden waarom Bufandy-sjaals zo warm en zacht zijn.


Ze werken met kleine familiebedrijven in Ecuador omdat ze daar het allerbeste de sjaals kunnen weven. Ze vinden het belangrijk om met kleine familiebedrijven nauw samen te werken, zij werken met passie en volgens de traditionele ambacht aan de producten. Ze werken onder goede, humane en financiële arbeidsomstandigheden.

Waarom gebruikt Bufandy "Acryl" in hun sjaals?

De reden dat Bufandy acryl gebruikt is omdat ze de wol ruw borstelen en kaarden. De geweven wolmix wordt daardoor meer uitgedaagd in het productieproces máár hierdoor heb je wel het mega fijne donzige gevoel én look bij hun sjaals.

Ook helpen de langere acryl, synthetische vezels, de sjaals duurzamer te maken. Ze gaan hierdoor véél langer mee en blijven langer mooi!

 

Bufandy blijft altijd innoverend op het gebied van duurzaamheid. Ze proberen elke keer hun productieproces nóg duurzamer te maken.

Wat een geweldig merk!!! ♥

Toont alle 12 resultaten