langerchen - duurzame jassen

MIRANDA CHEN & PHILIPP LANGER

Miranda Chen & Philipp Langer

De oprichters van het duurzame merk LangerChen. LangerChen maakt jassen van de hoogste kwaliteit, voor alle weersomstandigheden en dit allemaal van duurzame, natuurlijke materialen

LangerChen heeft een eigen fabriek in China, deze hebben zij zelf opgezet om te bewijzen dat dit kán in China en deze fabriek is helemaal milieubewust. Alle medewerkers worden normaal betaald en ze hebben alle certificaten die nodig zijn voor een duurzame productie evenals de materialen die ze gebruiken.

Our Production Team

De GOTS-gecertificeerde faciliteit is gespecialiseerd in de productie van duurzame kleding sinds hun oprichting en is marktleider in eerlijke productie en goede arbeidsomstandigheden in China.

Ruim 100 werknemers werken dagelijks aan de duurzame collecties waarvoor ze een goed salaris krijgen onder eerlijke arbeidsomstandigheden en in een prettige sfeer samenwerken.

De Jiecco fabriek is ondertussen zo populair dat ze nu ook voor andere eco merken produceren namelijk Lanius en Armedangels.

PREMIUM ECO-FRIENDLY OUTERWEAR

Duurzaamheid De zorg voor de hulpbronnen van onze planeet is iets waar ze serieus mee bezig zijn - en over het minimaliseren van hun CO2-voetafdruk. Bij het selecteren van hun materialen gebruiken ze uitsluitend biologisch katoen, ecowol, Tencel, organisch linnen en gerecycled polyester.

FUNCTIONALITEIT – Omdat ze bijna al hun materialen zelf produceren, kunnen ze ervoor zorgen dat een optimaal gevoel en uiterlijk harmoniëren met maximale functionaliteit. Dankzij unieke weefsels, speciale membranen en altijd het selecteren van de juiste materialen, bieden hun jassen maximale warmte op koude winterdagen, beschermen ze tegen regen, houden koude wind op afstand en zijn de perfecte metgezel, ongeacht de gelegenheid.

FAIRNESS - Hun doel is een toonaangevend voorbeeld te zijn dat de mode-industrie ook eerlijk kan zijn. Zij produceren hun artikelen in hun eigen fabrieken in China,  betalen een eerlijk loon en staan voor hun werknemers. In hun Jiecco-productiefaciliteit streven ze naar het creëren van goede werkomstandigheden, doen ze hun best om onze medewerkers voor te lichten over het belang te zorgen voor het milieu en zorgen ze voor dagelijks transport naar het werk en terug. Zij zijn een familiebedrijf met veel vaste medewerkers. 

Toont alle 19 resultaten

Show sidebar

LangerChen – Coat Tallulah – Fir

215.00

LangerChen – Coat Tallulah – Carbon

269.00

LangerChen – Coat Tallulah – Steel Blue

215.00

LangerChen – Coat Ariza – Black

215.00

LangerChen – Coat Ariza – Steel Blue

215.00

LangerChen – Coat Milport – Platinum

LangerChen – Classic Coat – Carbon

329.00

LangerChen – Classic Coat – Fir

329.00

LangerChen – Coat Milport Padded – Steel Blue

238.00

LangerChen – Coat Milport Padded – Black

238.00

LangerChen – Coat Carran – Carbon

260.00

LangerChen – Coat Carran – Sparkle

260.00

LangerChen – Coat Taree – Kobalt

239.00

LangerChen – Coat Tarree – Au Lait

239.00

LangerChen – Coat Aike – Platinum

320.00

LangerChen – Coat Aike – Black

320.00

LangerChen – Coat Aike – Blue Steel

320.00

LangerChen – Jacket Alleena – Black

199.00

LangerChen – Coat Mayhill – Cashew

280.00