langerchen - duurzame jassen

MIRANDA CHEN & PHILIPP LANGER

Miranda Chen & Philipp Langer

De oprichters van het duurzame merk LangerChen. LangerChen maakt jassen van de hoogste kwaliteit, voor alle weersomstandigheden en dit allemaal van duurzame, natuurlijke materialen

LangerChen heeft een eigen fabriek in China, deze hebben zij zelf opgezet om te bewijzen dat dit kán in China en deze fabriek is helemaal milieubewust. Alle medewerkers worden normaal betaald en ze hebben alle certificaten die nodig zijn voor een duurzame productie evenals de materialen die ze gebruiken.

Our Production Team

De GOTS-gecertificeerde faciliteit is gespecialiseerd in de productie van duurzame kleding sinds hun oprichting en is marktleider in eerlijke productie en goede arbeidsomstandigheden in China.

Ruim 100 werknemers werken dagelijks aan de duurzame collecties waarvoor ze een goed salaris krijgen onder eerlijke arbeidsomstandigheden en in een prettige sfeer samenwerken.

De Jiecco fabriek is ondertussen zo populair dat ze nu ook voor andere eco merken produceren namelijk Lanius en Armedangels.

PREMIUM ECO-FRIENDLY OUTERWEAR

Duurzaamheid De zorg voor de hulpbronnen van onze planeet is iets waar ze serieus mee bezig zijn - en over het minimaliseren van hun CO2-voetafdruk. Bij het selecteren van hun materialen gebruiken ze uitsluitend biologisch katoen, ecowol, Tencel, organisch linnen en gerecycled polyester.

FUNCTIONALITEIT – Omdat ze bijna al hun materialen zelf produceren, kunnen ze ervoor zorgen dat een optimaal gevoel en uiterlijk harmoniëren met maximale functionaliteit. Dankzij unieke weefsels, speciale membranen en altijd het selecteren van de juiste materialen, bieden hun jassen maximale warmte op koude winterdagen, beschermen ze tegen regen, houden koude wind op afstand en zijn de perfecte metgezel, ongeacht de gelegenheid.

FAIRNESS - Hun doel is een toonaangevend voorbeeld te zijn dat de mode-industrie ook eerlijk kan zijn. Zij produceren hun artikelen in hun eigen fabrieken in China,  betalen een eerlijk loon en staan voor hun werknemers. In hun Jiecco-productiefaciliteit streven ze naar het creëren van goede werkomstandigheden, doen ze hun best om onze medewerkers voor te lichten over het belang te zorgen voor het milieu en zorgen ze voor dagelijks transport naar het werk en terug. Zij zijn een familiebedrijf met veel vaste medewerkers. 

Toont alle 24 resultaten

Show sidebar

LangerChen – Linnen Parka Theba – Off White

239.00

LangerChen – Jas Lismore Short – Olive

239.00

LangerChen – Jas Lismore Short – Lavendel

239.00

LangerChen – Jas Parnell – Eclipse

279.00

LangerChen – Jas Parnell – Tuff

279.00

LangerChen – Jacket Theba – Light Fir

125.00

LangerChen – Coat Milport – Carbon

325.00

LangerChen – Coat Milport Padded – Brass

229.00

LangerChen – Parka Lismore – Navy

249.00

LangerChen – Coat Milport Padded – Light Fir

229.00

LangerChen – Coat Risana – Platinum

325.00

LangerChen – Coat Risana – Navy

325.00

LangerChen – Coat Ariza – Brass

199.00

LangerChen – Coat Ariza – Light Fir

199.00

LangerChen – Coat Carran – Basalt

379.00

LangerChen – Coat Carran – Carbon

379.00

LangerChen – Jack Fairford – Agate

149.00

LangerChen – Jack Fairford – Craft

149.00

LangerChen – Jack Fairford – Eclipse

149.00

LangerChen – Regenjas Ottawa – Agate

199.00

LangerChen – Regenjas Ottawa – Corn

199.00

LangerChen – Jacket Cloyne – Agate

125.30

LangerChen – Jacket Cloyne – Craft

125.30

LangerChen – Jas Parnell – Au Lait

269.00