MIRANDA CHEN & PHILIPP LANGER

Miranda Chen & Philipp Langer

De oprichters van het duurzame merk LangerChen. LangerChen maakt jassen van de hoogste kwaliteit, voor alle weersomstandigheden en dit allemaal van duurzame, natuurlijke materialen

LangerChen heeft een eigen fabriek in China, deze hebben zij zelf opgezet om te bewijzen dat dit kán in China en deze fabriek is helemaal milieubewust. Alle medewerkers worden normaal betaald en ze hebben alle certificaten die nodig zijn voor een duurzame productie evenals de materialen die ze gebruiken.

Our Production Team

De GOTS-gecertificeerde faciliteit is gespecialiseerd in de productie van duurzame kleding sinds hun oprichting en is marktleider in eerlijke productie en goede arbeidsomstandigheden in China.

Ruim 100 werknemers werken dagelijks aan de duurzame collecties waarvoor ze een goed salaris krijgen onder eerlijke arbeidsomstandigheden en in een prettige sfeer samenwerken.

De Jiecco fabriek is ondertussen zo populair dat ze nu ook voor andere eco merken produceren namelijk Lanius en Armedangels.

 

PREMIUM ECO-FRIENDLY OUTERWEAR

Duurzaamheid De zorg voor de hulpbronnen van onze planeet is iets waar ze serieus mee bezig zijn - en over het minimaliseren van hun CO2-voetafdruk. Bij het selecteren van hun materialen gebruiken ze uitsluitend biologisch katoen, ecowol, Tencel, organisch linnen en gerecycled polyester.

FUNCTIONALITEIT – Omdat ze bijna al hun materialen zelf produceren, kunnen ze ervoor zorgen dat een optimaal gevoel en uiterlijk harmoniëren met maximale functionaliteit. Dankzij unieke weefsels, speciale membranen en altijd het selecteren van de juiste materialen, bieden hun jassen maximale warmte op koude winterdagen, beschermen ze tegen regen, houden koude wind op afstand en zijn de perfecte metgezel, ongeacht de gelegenheid.

FAIRNESS - Hun doel is een toonaangevend voorbeeld te zijn dat de mode-industrie ook eerlijk kan zijn. Zij produceren hun artikelen in hun eigen fabrieken in China,  betalen een eerlijk loon en staan voor hun werknemers. In hun Jiecco-productiefaciliteit streven ze naar het creëren van goede werkomstandigheden, doen ze hun best om onze medewerkers voor te lichten over het belang te zorgen voor het milieu en zorgen ze voor dagelijks transport naar het werk en terug. Zij zijn een familiebedrijf met veel vaste medewerkers. 

 

Toont alle 18 resultaten

LangerChen – Coat Milport – Slate

369.00

LangerChen – Jacket Tangorin – Quince

289.00

LangerChen – Jacket Tangorin – Black

289.00

LangerChen – Parka Lismore – Slate

299.00

LangerChen – Classical Coat 2 – Slate

299.00

LangerChen – Classical Coat 2 – Monk

299.00

LangerChen – Classical Coat 2 – Mahogany

299.00

LangerChen – Classical Coat 2 – Carbon

299.00

LangerChen – Classical Coat 1 – Sparkle

299.00

LangerChen – Classical Coat 1 – Navy

299.00

LangerChen – Coat Croy – Mahogany

229.00

LangerChen – Coat Croy – Slate

229.00

LangerChen – Coat Milport – Sparkle

369.00

LangerChen – Coat Milport – Carbon

369.00

LangerChen – Coat Ariza – Slate

249.00

LangerChen – Coat Ariza – Midnight

249.00

LangerChen – Coat Ariza – Mahogany

249.00

LangerChen – Coat Ariza – Brick

249.00