Miss Green is opgericht in 2008 door Maaike Groen. Duurzaam en fair ondernemen was voor haar vanzelfsprekend, maar in die tijd nog redelijk uniek. Inmiddels heeft ze Miss Green uit laten groeien tot een volwaardig fashionlabel met een uitgebreide eerlijke collectie.
Ze maken kleding met liefde en respect voor de wereld en iedereen om zich heen. De mensen die hun kleding maken, verdienen een eerlijk salaris en werken onder goede arbeidsomstandigheden. Ze produceren alleen in Europese en Indiase ateliers met een GOTS-certificaat en een SA8000-standaard, wat betekent dat ze duurzaam produceren. Tijdens het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt en zijn de stoffen zoveel mogelijk biologisch. Deze verwerken ze op een verantwoorde manier, met zo min mogelijk water. Naast al die standaarden en certificaten vertrouwen ze vooral op hun gut feeling. Ze gaan dan ook regelmatig op bezoek bij hun fabrieken en ateliers. Om stoffen te bekijken en te kiezen, maar bovenal om bij te praten met de mensen die Miss Green maken.  
Van een kledingstuk jarenlang plezier hebben is ook duurzaam.
Mode verandert snel. Maar dat betekent echt niet dat je elk seizoen je hele garderobe moet vervangen. Daarom maakt Miss Green tijdloze basics, aangevuld met fashionable items. Die ook nog eens lang meegaan. Ze hebben stuk voor stuk een goede pasvorm en zijn makkelijk wasbaar. Lycra doet in veel gevallen de rest; het zorgt dat de kleding mooi valt en lekker zit. Who needs more? 

Love life. Love Miss Green.

Toont alle 12 resultaten

Miss Green – Jumpsuit Bang on the Drum – Floating Flowers

159.95

Miss Green – Dress Time of my Life – Floating Flowers

139.95

Miss Green – Skirt Good Vibrations – Floating Flowers

129.95

Miss Green – Dress Young Folks – Dark Shadow

169.95

Miss Green – Dress Wannabee – Lemonade Print

109.95

Miss Green – T-shirt What a Wonderful World – White

Miss Green – T-shirt What a Wonderful World – Golden

Miss Green – T-shirt What a Wonderful World – Black

Miss Green – Sweatdress Lean on Me – June Bug

109.95

Miss Green – Sweatdress Lean on Me – Love Life Print

109.95

Miss Green – Skirt Feelgood – Lemonade Print

Miss Green – Skirt Feelgood – Love Life Print