Het is de droom van Rhumaa om kunst, verhalen en cultuur dichter bij elkaar te brengen via mode en om jonge kunstenaars uit Afrika een platform te geven waar zij hun talent kunnen laten zien. Terwijl ze dit doen, werken ze samen aan een bewustere toekomst in de mode-industrie.

Ze hopen dit te bereiken door het proces waarin de mode wordt gemaakt, door de stoffen die ze selecteren, door de partners waarmee ze contact hebben en de samenwerkingen die ze opbouwen. Ze werken samen met getalenteerde kunstenaars uit Afrika en geven hun een platform waarop zij hun kunst kunnen delen via Rhumaa's nieuwe collecties. Elke aankoop helpt bij de ontwikkeling van het artistieke talent en creëert nieuwe banen in Zuid-Afrika.

Elk stuk uit de collectie vertegenwoordigt een tijdloos, modern silhouet. De klanten van Rhumaa leiden drukke levens, dus het is hun doel om kleding te leveren die de tijd kan overleven. Hun mode vertelt het verhaal van de kunst gedeeltelijk via de geprinte details, maar ook door de toepassing van design, kleur, hoge kwaliteit en natuurlijke stoffen. Rhumaa wil graag het verschil maken, dat is hun passie en zo denken zij ook over hun partnerschap met anderen. Ze werken er hard aan om verantwoordelijk te ondernemen en werken samen met gelijkgestemde leveranciers. Dit soort relaties zijn ontzettend belangrijk voor hen.

Eén van Rhumaa's grote liefdes is hun programma waarbij een percentage van de winst naar de Rhumaa Foundation gaat. Met deze foundation ondersteunen ze verschillende projecten en programma’s in Kaapstad, die jonge kunstenaars uit de onderontwikkelde gemeenschappen helpen om hun creatieve vaardigheden verder te ontwikkelen en daarmee hun kansen op de banenmarkt vergroten.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.