Mijn wieg stond in Hengelo waar ik ruim 30 jaar lang in het schoenen bedrijf van mijn familie mijn aandeel heb geleverd. Begin 2011 heb ik het losgelaten en ben ik verhuisd naar Eefde.

Hoe bijzonder kan het lopen, dat ik door mijn dochter 2 jaar later naar het prachtige Deventer ben verhuisd. Op een hele bijzondere plek, net iets buiten het centrum is mijn winkel “blauwehand 1652” ontstaan. De naam komt van het prachtige oude pand dat zo heet en al bestaat vanaf 1652. Na 2 prachtige jaren op het meest bijzondere plekje van Deventer mijn winkel te hebben gehad werd het tijd voor een nieuwe stap. Wéér verhuizen maar ditmaal naar de leukste winkelstraat van Deventer, het wordt ook wel de ‘3 straatjes van Deventer genoemd, net zoals de ‘9 straatjes’ van Amsterdam. Mooie ‘eigen’ winkels, allemaal zelfstandig ondernemers en ieder heeft hun eigen passie. Én heeft mijn dochter Michèle ondertussen de webshop opgezet die zij nu runt en staan we samen in de winkel!

In de winkel vindt je duurzame producten, bijna alle kledingmerken zijn ecologisch verantwoord en/of hebben een duurzaam productieproces. We hebben een uitgebreide collectie schoenen, sfeervolle accessoires voor in huis en een fijne ‘huiskamersfeer’.

Lieve groet,

Leonie & Michèle