Mijn wieg stond in Hengelo waar ik ruim 30 jaar lang in het schoenen bedrijf van mijn familie mijn aandeel heb geleverd. Begin 2011 heb ik het losgelaten en ben ik verhuisd naar Eefde.

Hoe bijzonder kan het lopen, dat ik door mijn dochter 2 jaar later naar het prachtige Deventer ben verhuisd. Op een hele bijzondere plek, net iets buiten het centrum is mijn winkel “blauwehand 1652” ontstaan. De naam komt van het prachtige oude pand dat zo heet en al bestaat vanaf 1652. Na 2 prachtige jaren op het meest bijzondere plekje van Deventer mijn winkel te hebben gehad werd het tijd voor een nieuwe stap. Wéér verhuizen maar ditmaal naar de leukste winkelstraat van Deventer, het wordt ook wel de ‘3 straatjes van Deventer genoemd, net zoals de ‘9 straatjes’ van Amsterdam. Mooie en pure winkels, allemaal zelfstandige ondernemers die helemaal hun eigen winkel en verhaal hebben.
Om het hele plaatje compleet te maken hebben we ook een webshop! Hier kan je alle producten van de duurzame merken bestellen of informatie vinden.

In de winkel vindt u “Duurzame mooie mode”, bijna alle kledingmerken zijn ecologisch verantwoord en/of hebben een duurzaam productieproces. Biologisch katoenen shirts of mooie viscose jurkjes, we hebben basic items maar verkopen ook mode.

Lieve groet,

Leonie Nijhof