Louizon

Louizon is een klein familiemerk opgericht in 2015 door Yoni en Jessica Seror, broer en zus uit een familie die al geworteld is in de textielindustrie. Ze wilden daarom een ​​kwalitatieve en tijdloze vrouwelijke garderobe aanbieden, voornamelijk samengesteld uit natuurlijke materialen, tegen de juiste prijs. Het Louizon-avontuur begint en het merk komt tot leven dankzij bestellingen van multi-brand stores in Frankrijk en in het buitenland. Twee jaar later voegde Tamara, een styliste uit de Beaux-Arts, zich bij hen in styling en artistieke leiding. Vervolgens brengt ze haar steen naar het gebouw: een resoluut bohemien universum, gevoed door haar eindeloze liefde voor de jaren 60 en 70 maar ook voor art nouveau-graphics. Voor het ontwerpen van de collecties haalt Tamara inspiratie uit stukken die hier en daar gevonden zijn, uit reizen en verschillende ambachten over de hele wereld, maar ook en vooral uit haar passie voor muziek, folk, rock, psychedelica en indie, die haar elke dag voedt.
Collecties, voorbij “trends”

Seizoen na seizoen biedt Louizon collecties die zowel bohemien als stedelijk zijn, dag en nacht draagbaar, in de stad of op het platteland. We zijn er trots op dat we onze producten zowel comfortabel als flatterend maken. Tijdloos, onze kleding is duurzaam, niet gefixeerd in een seizoen en nog minder in een trend: integendeel, ze weerspiegelen een echte manier van leven. Sinds ons begin hebben we een maximum aan natuurlijke materialen gebruikt en steeds meer milieuvriendelijke stoffen. Onze prints zijn allemaal exclusief en in-house gemaakt door en voor Louizon!

De handtekening van Louizon

De lange jurk Ze is ontegensprekelijk de ster van onze collecties. Effen van bedrukt, heel los of meer getailleerd, dag- of avondversie… Het doel is simpel: dat de drager zich er goed in voelt.

Exclusieve prints

Elk seizoen is de nieuwe uitdaging: in eigen huis nieuwe prints maken zodat de patronen uniek van ons zijn! De inspiraties zijn divers, van tweedehands kleding tot museumarchieven, via kunst en kunstnijverheid… We putten uit patronen van over de hele wereld! Slechts één vereiste: om een ​​print zijn plaats in de collectie te laten vinden, moeten Yoni, Jessica en Tamara hem alle drie goedkeuren! Wat -echt- geen geringe prestatie is…

Oog voor detail

Het is belangrijk voor ons om kleding te produceren met een perfecte afwerking. We hechten veel belang aan de “kleine dingen”, zoals knopen – altijd met zorg gekozen, nooit toevallig -, vlechten, gespen, afwerkingen… Alles bij elkaar maken al deze details het verschil, en velen van u vertellen ons hoeveel u ze waardeert. De bewerkte riemen Bij Louizon houden we van de hoge taille, goed gemarkeerd. Wat is er mooier dan het te accentueren met mooie getekende lijnen, onderstreept door een gouden vlecht?

Toont alle 3 resultaten

Show sidebar